Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκλειστικό : Τα νέα γραφεία της ΧΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!


ο λεκορμπυζιές φέρνει στο φώς νέα στοιχεία για την Χρυσή Αυγή


Όλη η αλήθεια για τις συλλήψεις.

 


 

Στην κούρσα των αποκαλύψεων σχετικά με τη Χρυσή Αυγή εισέρχεται δυναμικά « ο λεκορμπυζιές », η μονδέρνα κίτρινη εφημερίδα της Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ. Ακολουθεί το εκτενές ρεπορτάζ:


Όλο το παρασκήνιο, ο Ηλίας, ο Μπραντ Πίτ και η Αρχιτεκτονική:Μετά τη δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής και το θρίαμβο της στις Δημοτικές Εκλογές της Αθήνας που προγραμμάτιζαν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Θέμος Αναστασιάδης και άλλοι γνωστοί των ΜΜΕ, ο πρόεδρος της οργάνωσης έδωσε το πράσινο φώς για την ανακαίνιση των γραφείων της οργάνωσης στην οδό Μεσογείων ώστε να αντανακλούν τόσο τα θέλω όσο και το ύφος της ιδεολογίας τους.

Τα σχέδια του νέου κτηρίου - μανιφέστο, ανατέθηκαν στον υποψήφιο για τη Δημαρχία Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος στους κόλπους της οργάνωσης φημίζεται για τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες, στη λογοτεχνία, το μυθιστόρημα αλλά και τις επαγγελματικές του γνώσεις στο αργεντίνικο ταγκό. Βασικός παράγοντας επιλογής του Ηλία Κασιδιάρη σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν η επιμέλεια στη διακόσμηση της προσωπικής του οικίας, η οποία εκδόθηκε με μεγάλη επιτυχία στον εγχώριο τύπο. Η απομαγνητοφώνηση των κοριών που συνέδεσε ο λεκορμπυζιές, έδωσε στοιχεία για το πώς ο πολυπράγμων Ηλίας είχε νεύρα τον τελευταίο καιρό με τον Μπράντ Πιτ και την ενασχόληση του με την αρχιτεκτονική, ενώ ήθελε να τον καλέσει σε πρωινή εκπομπή προκειμένου να γρονθοκοπηθούν δημόσια και να “εξευτελίσει” τον “χαλκευμένο Αχιλλέα” του “σάπιου συστήματος λάιφσταιλ” που “υπονομεύει τον ελληνισμό παρομοιάζοντας τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη με λιγότερο μεικαπ από ότι τους πρέπει”.

Η ύπαρξη των σχεδίων, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ήταν γνωστά στους κόλπους στης αστυνομίας που συστεγάστηκε με τη ΧΑ στο κτήριο της Μεσογείων (Υπηρεσίες Τυρόπιτας Κουρού και Βασανιστηρίων) μετά τις συγχωνεύσεις που παρήγγειλε η Τρόικα, ενώ μάρτυρες που έσπασαν την ομερτά, αναφέρουν πως η τελική τους μορφή είχε την έγκριση του αρχηγού, της γυναίκας του, της κόρης του, της πεθεράς του αλλά και της Μις Τουρισμός.

Οι κίτρινοι νίντζα του λεκορμπυζιέ εισέβαλαν στον απόρθητο όροφο των γραφείων του αρχηγού της οργάνωσης και, αφού συνέδεσαν τους επαγγελματικούς κοριούς παρακολούθησης που ήρθαν στο φώς τις προηγούμενες μέρες, απέσπασαν με ηλεκτρονικό σκανναρισμα τα αρχεία των σχεδίων. 


ο ΠαλαιοΕλληνικός ΣτρουκτΑρειαλισμός και η μέθοδος διαφυγής του αχηγού:


Τα σχέδια που παρουσιάζουμε προβλέπουν ανάμεσα σε άλλα:

    -    Επέκταση των Υπογείων του κτηρίου της οδού Μεσογείων με σκάμμα αρχαιοναζιστικών αγαλμάτων και αίθουσες βασανιστηρίων

    -    Ανάπτυξη των αιθουσών Βασανιστηρίων καθ’ύψος στην πίσω πλευρά του κτηρίου.
Οι αίθουσες περιλαμβάνουν διαφορετικές θεματικές Βασανισμού (Ιερά εξέταση - Τρίτο Ραιχ, Πολλαπλό Μάτιασμα, Χρυσή Βροχή κα) ενω απευθύνονται σε διαφορετικούς χρήστες, όπως Αλλοδαπούς, Ομοφυλόφιλους, αριστερούς κα, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των βασανιστηρίων.

    -    Ανάπτυξη των δημόσιων χώρων καθ’υψος παράλληλα με την όψη της οδού μεσογείων. Στους δημόσιους χώρους περιλαμβάνονται τα δωμάτια επικοινωνίας με τους πολιτκούς αρχηγούς, τα Συνεργαζόμενα ΜΜΕ και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, το δωμάτιο παρασκευής Χρυσής Αμβροσίας για τη διέγερση των Τάγματων Εφόδου και Μέλανα Ζωμού για την καταστολή της σκέψης.

    -    Ρετιρέ Γραφείο του αρχηγού με ειδικό Βάθρο Ομιλιών, Αέτωμα στην όψη και πρόσβαση στην Κάψουλα Διαφυγής (Κ.Δ.)

    -    Την κάψουλα διαφυγής που αποτελεί παγκόσμια πατέντα του Χρήστου Παππα - ιδεολόγου της οργάνωσης. Η κάψουλα έχει τη μορφή χρυσού φτερωτού αυγού και σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνήσεις αλλά και χειρόγραφες σημειώσεις στα σχέδια του μηχανισμού ο Χρήστος Παππάς μετά από συγκριτική των αποτελεσμάτων του εγκλεισμού του Αδόλφου Χίτλερ στο υπόγειο του Ράιχσταγκ, αποφάσισε να προχωρήσει στην από αέρος διαφυγή -σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης- με έναν πιο ηρωϊκό τρόπο.

    -    Όλο το κτήριο προβλεπόταν να επενδυθεί με αρχαιοφασιστικά υλικά αντλημένα από την λαικοπαραδοσιακή αρχιτεκτονική του δωδεκάθεου και των Ελογίν, όπως παρουσιάζονται σε βιβλία του Λιακόπουλου. Το μορφολογικό αποτέλεσμα, επαναστατικό για το είδος του, ονομάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ηλία ώς ΠαλαιοΕλληνικός ΣτρουκτΑρειαλισμός.Η αντίδραση της Κυβέρνησης και η Πτώση:


Σάλος ξέσπασε στην κυβέρνηση μετά την κατάθεση από το λεκορμπυζιέ των σχεδίων για την ανακαίνιση των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Ο υπουργός Οικονομικών αντέδρασε με οργή εντοπίζοντας 60% λιγότερους αυθαίρετους χώρους. «Αν δεν έχει τουλάχιστον 5 παράνομους ημιυπαίθριους να μην πάρει άδεια» φέρεται να είπε εξοργισμένος. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φέρεται να αντέγραψε τα σχέδια για να τα εφαρμόσει στην πολυτελή βίλα που θα στεγάσει το νέο του έρωτα με 20χρονη που γνώρισε ως «πόρτα» σε γνωστό κέντρο της οδού Καβάλας, την οποία διόρισε υπεύθυνη της οικονομικής πολιτικής της ΕΡΤ. Ο φωτογενής υπουργός Εθνικής Αμύνης έκρυψε κάτω από τα μανικετόκουμπα τα λεπτομερή σχέδια για την καμπίνα διάσωσης του αρχηγού, ψιθυρίζοντας οτι αυτήν την πατέντα έπρεπε ήδη να είχαν εφευρει οι Εφεδροι Αξιωματικοί, αντί να οργανώνουν κατγουόκ στο Σύνταγμα.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντίδραση του πρωθυπουργού ο οποίος σύμφωνα με άκρως εμπιστευτικές πηγές κόντεψε να χάσει τα μάτια του βλέποντας τα σχέδια ενώ διέταξε την αλλαγή πολιτικής των ΜΜΕ προκειμένου να αποκαλθηλώσουν άμεσα την εικόνα της οργάνωσης. Ο πρωθυπουργός φέρεται να θεώρησε απειλητική την εμφάνιση ενός τόσο πρωτοπορειακού σχεδιασμού και των συνδηλώσεων για μαζική εκκαθάριση μεταναστών, κάτι που θα λειτουργούσε ανταγωνιστικά στην επίπονη προσπάθεια να αναδειχθεί η ισοπέδωση του Μεταξουργείου από γνωστή εργολαβική εξτρατεία “εξευγενισμού”. «Δέν έχουμε άλλο όφελος παιδιά, πατήστε το  off.» φέρεται να εξομολογήθηκε σε συνεργάτη του. Σε συνεχεια των αποφασεων του πρωθυπουργού, οδηγηθήκαμε με ταχύ ρυθμό στις συλληψεις στελεχών της οργάνωσης, περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (17:15): Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε αμετανόητος και υποσχέθηκε στην ανδρική τιμή του οτι θα διακοσμήσει προσωπικά το κελί του. Φήμες που δεν επιβεβαιώνονται, διαρρέουν οτι θα καλέσει τον Νίκο Σούλη για την γρήγορη εκτέλεση των εργασιών. 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (17:20): Άμεση Αντίδραση από το συντονιστικό κατάληψης του ΕΜΠ: "Καταδικάζουμε τη βία και το μεταμοντερνισμό από όπου και αν προέρχονται"

Κάντε κλίκ για να δείτε αναλυτικά το σκαρίφιμα που έφτιαξε ο λεκορμπυζιές, ειδικά για τους αναγνώστες του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου